Obvestilo – Šport in špas

V petek, 11. maja 2018, bomo imeli športni dan. Učenci pridejo v šolo ob 14. uri. Na igrišču se bodo preizkusili v zabavnih igrah.

Ob  16. uri bo začetek dneva druženja in gibanja vseh generacij. Zato vljudno vabimo vse starše, dedke in babice, da se nam pridružite. Kot vsako leto bomo organizirali pohod, kolesarji z izpitom in tehnično brezhibnim kolesom ter potrebno opremo bodo kolesarili. V času druženja si bo možno izmeriti krvni pritisk in sladkor v krvi. Tudi letos bomo na koncu razglasili najstarejšega in najmlajšega udeleženca ali udeleženko in najštevilčnejšo družino. Zaključili bomo do 18. ure. Prosimo, da do torka, 8. 5., poveste svojim otrokom število družinskih članov, ki se bodo udeležili druženja in če bo morda kdo odšel na kolesarjenje. Te podatke potrebujemo za lažjo organizacijo.

Prevoz v šolo s šolskim avtobusom po progi Lancova vas, Sela, Zg. Pristava,  Dolena, Popovci, Jurovci, Tržec bo ob 13. uri,Trnovec, Sela ob 12.50,  Pobrežje ob 13.30, iz Majskega Vrha, Dravinjskega Vrha, Vareje ob 13.30. Povratek domov s šolskim avtobusom bo ob 18. uri.

Zjutraj bo potekalo jutranje varstvo. V kolikor potrebujete ta dan podaljšano bivanje za otroka, Vas prosimo, da ustrezno obkrožite in napišete čas bivanja v OPB. Dopoldansko prehrano ustrezno označite na prijavnici.

Učenke in učenci z delavci šole se veselimo ponovnega druženja.

V primeru dežja se Šport in špas prestavi na petek, 18. 5. 2018.

Olga Zelenik mag. Robert Murko
Mentorica ravnatelj

 

Morda vam bo všeč tudi...