Mladi podjetniki

Učenci, ki so sodelovali v projektu ZUIP, so po kar nekaj vloženega truda v manjših skupinah dodelali svoje poslovne ideje ter jih pripravili in predstavili v obliki poslovnega modela strokovni komisiji. Komisijo so sestavljali lokalni samostojni podjetnik Mitja Šibila, ravnatelj šole mag. Robert Murko, strokovna sodelavka mag. Tjaša Glažar ter mentorica učencev Damjana Hliš.

Vrednotila se je izvirnost, uporabnost poslovne ideje in predstavitev. Strokovna komisija je imela zahtevno delo, saj so bile ideje res dobro pripravljene. Učenci so dokazali, da se v njih skrivajo bodoči podjetniki in predstavili MUUU KMETIJO, SAMOSTOJNO TABLO, ROBOFRIENDA, FRIZERSKI SALON Z AVTOIZDELKI, ZAVETIŠČE, PET TRGOVINO IN HOTEL TER EKOLAŽO. Izmed vseh se je najbolje izkazala skupina, ki je pripravila idejo za samostojno tablo. Skupino so sestavljale Laura Božičko, Lara Šori, Nina Selinšek in Zoja Spevan.

S tem so mladi podjetniki za to šolsko leto s svojimi aktivnostmi zaključili. Verjamemo, da bodo svojo ustvarjalnost razvijali še naprej in to pokazali v naslednjem šolskem letu.

Mentorica: Damjana Hliš

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost