Šolska športna tekmovanja, jesen 2022

V mesecu novembru in decembru potekajo medobčinska športna tekmovanja za starejše dečke in deklice. Z učenci naše šole smo se udeležili tekmovanj v nogometu in odbojki. Fantje so najprej tekmovali v nogometu. V svoji skupini so igrali proti učencem iz Juršincev in Majšperka in dvakrat remizirali. Žal to ni bilo dovolj za uvrstitev v finale. V ekipi naše šole so igrali: Luka Sitar, Neo Flajs, Teo Zupanič, Tine Gorše, Tilen Jelen, Nej Majcen, Nik Klasić Serdinšek in Zal Hazenmali.

Fantje so bili uspešnejši v odbojki in so v konkurenci devetih šol dosegli drugo mesto. S tem so se uvrstili tudi na področno prvenstvo. Za ekipo so nastopali: Luka Sitar, Neo Flajs, Teo Zupanič, Tine Gorše, Tilen Jelen, Nik Klasić Serdinšek, Tim Lah in Zal Hazenmali. Iskrene čestitke!

V odbojki so tekmovala so tudi dekleta. Med konkurenci šestnajstih ekip so se uvrstile na odlično četrto mesto. V ekipi so sodelovale: Nika Bračič, Vanessa Črnko, Pia Krajnc, Neža Lenart, Hana Jeromel, Klara Potočnik, Pia Glonar, Manja Šmigoc in še ena Nika Bračič. Tudi puncam čestitamo za dosežen rezultat.

Beno in Gorazd

Za ogled galerije kliknite na sliko spodaj!

Dostopnost