Skoči na glavno vsebino

Poletni tabor

Letos smo naše učence povabili v prav poseben poletni tabor. Malo pred koncem počitnic, 22. in 23. avgusta, smo na naši šoli organizirali poletni tabor za učence, ki so na določenih področjih dokazali, da imajo sposobnosti, ki si jih želijo še razvijati.

Naše dvodnevno druženje je bilo nekaj novega, zanimivega, uporabnega, saj so naši učitelji v sodelovanju z zunanjimi izvajalci pripravili pestre in zabavne delavnice z različnih področij.

Tako smo govorili angleško z nekom, ki mu je to materni jezik, se igrali Mega četverec, se učili zanimivega športa, pri katerem smo merili moči, risali in ustvarjali na velikem platnu, posodobili pravljice, ki jih poznamo, komponirali z računalniškimi programi in tako ustvarili svojo skladbo.

Zelo veseli smo bili obiska svetovnega prvaka v boksu, ki je povedal in pokazal, kaj pomeni biti predan športnik in kako nam vsem lahko uspe to, v kar verjamemo in v čemer smo pripravljeni vztrajati. Dejan Zavec ni samo odličen športnik, ampak tudi odličen motivator, vzornik in sogovornik.

Z nami je bila tudi Američanka Amanda Davison, ki živi v Sloveniji že tri leta in ji je Slovenija že zelo prirasla k srcu. V pogovoru in delavnici z njo smo ugotovili, da sta si državi seveda zelo različni in da o Ameriki ne vemo veliko. Bilo nam je zanimivo klepetati z njo in primerjati ameriško in slovensko življenje. Amanda je pohvalila tudi naše govorce. We can speak English very well!

Verjamemo, da je bila to super popestritev počitniškega dogajanja naših učencev, saj je bil tabor tudi priložnost za druženje, zabavo in nove dogodivščine.

Obenem pa odličen uvod v novo šolsko leto.

Ekipa ustvarjalcev.

Za ogled utrinkov iz tabora, pritisnite na spodnjo fotografijo.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost