Skoči na glavno vsebino

NASTOP OTROŠKEGA PEVSKEGA ZBORA NA KONCERTU MANCE ŠPIK

Ponudila se nam je priložnost, da nastopimo na koncertu, ki ga je Manca Špik pripravila ob dnevu žena v Domu kulture v Ormožu. Ker smo vedno pripravljeni na nove izzive, smo se odločili za sodelovanje.

Za vse nas je bila to nova in prav posebna izkušnja. Ob 17.30 smo imeli tonsko vajo, kjer smo preizkusili mikrofone in dvorano, nato je bil čas, da se preoblečemo v uniforme ter v miru pripravimo na nastop. Kljub temu da so bile za nami dvodnevne intenzivne vaje, nas je vznemirjenje držalo pokonci in ko je prišel trenutek nastopa, smo ponosno stopili na oder in z Manco zapeli pesem Le enkrat se živi. Energija na odru takšnega dogodka je bila za nas nekaj posebnega. Po koncertu si je vzela čas za dajanje avtogramov ter fotografiranje. S prijetnimi občutki smo tako zaključili delovni konec tedna.

Velika zahvala staršem, ki spodbujate svoje otroke pri petju v pevskem zboru in nam ob vseh naših projektih stojite ob strani. Pri nas velja rek »Vsi za enega, eden za vse.« Razvijamo pomembnost, pripadnost, sodelovanje, odgovornost in še in še … Tudi brez pomoči sodelavcev nam ne bi uspelo. Zato tudi hvala vsem vam, ki kakorkoli pomagate, da lahko učencem omogočamo izjemne pevske izkušnje.

MK

Ogled videa.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost